layan jab we met pulak, best giler

5 comments:

CahyaCinTa said...

akak ada tengok lucky no time for love tak?sedap crita tu..tapi yg paling saya suka MAAN dengan KAHONA PYIAR REHE..Bez2 sedih2

qaseh qaisara said...

akakpun suka maan,bestkan ceritanya.

CahyaCinTa said...

best sangat sedih lah cita tu...
tapi Amir khan dah tak ensem cam dulu wahwahawah

qaseh qaisara said...

iyalah. dia memang dah tak hensem. sekarang shahid kapoor pulak yang hensemm giler

CahyaCinTa said...

Tapi yg maintain ensem salman khan lah..saya suka gak.....
H.Rohsyan pun ensem gak cma rambut dia saya tak knan..
klu heroin lak saya suka yg maan tu