9 End 2 Outs

4 comments:

Eyna's said...

sy beli gak cite ni...tapi langsung x buka lg...heheheh....best tak kak???

qaseh qaisara said...

Eyna,cerita ni lembab sikit.Ianya menceritakan tentang hubungan dua orang yang berkawan baik.Lelaki dan perempuan.Mereka tinggal serumah sebab perempuan tu ada problem sikit.Perempuan tu kerjanya sebagai penulis dan editor.Itu yang akak tengok sampai habis.

UMAIRA DZUL WIDAD said...

kak qaseh,
saya suka lelaki tu. dia cool dan tak tunjukkan perasaan walaupun dia suka giler kat heroin tu. yg paling kelakar (sy rasalah)bila bab bdk pompuan yg gile kat boyfriend heroin tu dtg makan kat umah diaorg dgn tak pakai bra, dan bila heroin tu nak kasi pinjam bra dia, lelaki tu kata "mana boleh muat" sampai boyfriend heroin tu terlopong,(iyalah sapala yg tak marah bila da lelaki lain tahu saiz private things gf dia kan?)hehe...walaupun bab ni agak lucah dan melampau, tp sy suka melihat dr sudut positif je. nampak sgt lelaki tu prihatin kat perempuan tu sampai saiz bra pun dia tahu. best la citer ni, sy suka!

qaseh qaisara said...

betul Umaira, yang menguatkan drama ini ialah watak lelaki itu. Romantis dalam diam.memang akak suka lelaki macam tu.Dia relak selalu.